onze auto's

onze auto's

Renault Master

Renault Master

Ford Transit

Ford Transit

VW Caddy

VW Caddy

Services
PATIENT STORIES

BestKoerier is de spoed en netwerk koerier voor al uw leveringen. Wij rijden voor al uw lokale, nationale en internationale leveringen.

 

Voor een standaardlevering hanteren we tot max. 500 kg. Mocht u meer willen versturen zijn de mogelijkheden altijd bespreekbaar. Alle leveringen worden gedaan volgens de algemene voorwaarden van AVK en AVC.

Spoedlevering

BestKoerier staat klaar met koeriers door heel Nederland om uw zendingen direct met spoed, veilig van A naar B te brengen.

Same Day Delivery

 BestKoerier same-day delivery binnen Nederland; voor 10:30 uur uw pakket aangemeld dan wordt het op dezelfde dag voor 17:00 uur bezorgd.

Next Day Delivery

BestKoerier next day delivery binnen Nederland; na aanmelding van uw pakket wordt het op de volgende dag voor 18:00 uur bezorgd.

Customized Delivery

BestKoerier customized delivery na overleg met onze planner zullen wij rekening houdend met de mogelijkheden de levering volgens afspraak leveren zoals u het wilt.

On Board Courier Service

Voor verdere bestemmingen in europa is het soms voordeliger en veel sneller om gebruik te maken van een On Board Courier Service. Hierbij wordt uw zending met een koerier op het eerste vliegtuig gezet richting de bestemming en wordt deze persoonlijk afgeleverd op de bestemming. Aangezien er in onze regio veel vliegvelden aanwezig zijn is er altijd een snelle aansluiting binnen europa of zelfs wereldwijd.

Please reload

Vanuit de regio Eindhoven, zijn wij de specialist in koeriersdiensten en spoedopdrachten.

Met de diverse mogelijkheden die wij bieden zit er altijd voor u een passende mogelijkheid bij om uw pakket snel en professioneel af te leveren op het juiste adres bij de juiste persoon.

 

Lokaal, nationaal, internationaal; spoed, same-day, next-day of customized delivery.